Äventyrshunden Diesel

lördag 15 september 2012

Hundguidat

Jorå, då har det varit hundvandring i mina hemtrakter. Jag tog på mig ansvaret att guida runt hundarna på mina bästa promenadstigar. Jag tror att de tyckte att det var lika fint som jag tycker. Och så hade vi roligt också! Det var tema nos på vandringen, vilket är min favoritsport. Jag fick visa hur man gör när man tar ett spår och letar efter leksaker i träden. En mycket bra dag måste jag säga att det var!

Följ mig, jag vet bästa vägen! 

Hmm, vad gömmer sig bakom mastiffen?


Snyggaste Alice var med på vandringen,
hade svårt att hålla tassarna i styr...

Puh, man blir lite trött av att guida hundar på sin egen ö...

Uuah, ta bort mastiffen från min rumpa!! Nu! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.