Äventyrshunden Diesel

onsdag 12 september 2012

Kvällsäventyr

Ikväll hände det sig så att det blev ett litet kvällsäventyr! Vi tog båten till en mysig ö och hade det skönt hela familjen. Matte och husse grillade korv och jag försökte med alla medel få smaka. Gick inget vidare. Matte och husse är stenhårda med min diet fortfarande.

Ö-äventyr

Efter middagen så busade husse och jag och hade väldans skoj! Lite för skoj kanske för det slutade med att jag skrek till när jag sprang rakt in i lite järnskrot som låg på backen och slog i knät. Jag ylade och hoppade på tre ben och gick till matte för att få tröst. Haltade och ville inte stödja på benet. Matte blev jätteorolig och vi fick åka hem lite tidigare än vad vi tänkt. Haltade fortfarande när jag gick i land på bryggan. Vi får se hur det är i morgon. Nu ska jag vila. Hoppas att inte hundvandringen på lördag är  i riskzonen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.