Äventyrshunden Diesel

torsdag 13 september 2012

Hundvandring på lördag!

YIPPIIIIEE! På lördag är det dags för hundvandring igen! Och min skada var inte så allvarlig så jag får hänga med! Matte hälsar att det finns några platser kvar om någon skulle vara sista-minuten-sugen!Häng med på mysig hundvandring i höst! Vi vandrar i skärgården med utsikt över hav och klippor i sprakande höstfärger. Temat för vandringen är ”nos” då vi koncentrerar oss på att aktivera just nosen hos våra hundar. Få tips och idéer om hur du kan piffa till vardagspromenaden med nyttiga och roliga övningar som aktiverar din hund på ett lekfullt sätt. Passa på att kombinera den härliga känslan av att vara ute i naturen med en lärorik stund för dig och din hund. Välkommen att umgås och ”prata hund” med likasinnade! Under vandringen tar vi en välbehövlig paus i det gröna då vi äter vår medhavda matsäck. Alla deltagare får en ”doggie bag” med sig hem med godsaker och leksaker till hunden samt en rabattcheck hos Petdesign. Välkomna!
Varför: För att det är roligt att utvecklas tillsammans med sin hund
Vem: Passar alla som gillar att vara ute i naturen och vill spendera kvalitétstid med sin hund
När: Lördag 15 september kl. 10 – 16
Var: Rindö, Stockholms mellersta skärgård
Hur: Vi träffas på kaserngården vid gamla KA1 regemente på Rindö och sedan vandrar vi tillsammans runt ön. Under vandringen stannar vi till för att göra olika övningar med hundarna. Hela turen är ca 5 km. Vi pausar för medhavd lunch någonstans på vägen.
Ta med egen matsäck, regnkläder och varm tröja till er själva. Till hunden tar ni med regntäcke om ni har, vatten, skål, hundleksaker och gott godis i olika former.
Vad: I priset ingår guidad vandring, erfarna hundtränare, doggie bag med smarrigheter.
Pris: 555 sek
Anmälan: Görs genom att skicka ett mail till info@52adventures.se med ditt namn, mailadress och telefonnummer, hundens namn, hundens ras och hundens ålder.
Hundvandringen arrangeras i samarbete med
Hundreda www.hundreda.se och Petdesign www.petdesign.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.