Äventyrshunden Diesel

söndag 9 september 2012

En bra söndag

Kanske en av de bästa söndagarna på länge! Först morgonchill på bryggan och sen kom Reka med tillhörande flock på besök. Det blev massa bus så klart men Sofia la även ett klurigt spår till mig! Som vanligt var jag övertaggad i början och missade varenda pinne. Men eftersom matte inte hade en aning om var Sofia hade gått så hade hon inget annat val än att bara följa efter mig. Det blev ett himla irrande fram och tillbaka och runt i cirklar. Men i slutändan hade jag hittat varenda pinne även om jag inte gjorde det i någon som helst slags rätt ordning.... Varför göra som regelboken när det finns roligare sätt att spåra på?!

Aaaah, underbara morgon! 

Spårlina framåt sträck! 

Försöker spela oberörd av Rekas oemotståndliga charm.
Går sådär....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.