Äventyrshunden Diesel

söndag 31 mars 2013

Årets första äventyr!

Äntligen fick jag åka på äventyr! Ända till slutet på mars fick jag vänta innan husse och matte fick ändan ur. De är så himla tröga ibland. De skyller själva på att de varit sjuka nästan hela vintern. Bah, för mycket jobb säger jag.

Men nu, på påsken, då hade vi tid att äventyra alla tre tillsammans! Vi drog till Grinda och åkte längdskidor på havsisen! Jättehärligt var det! Och jag var helt sjövild! Jag sprang fram och tillbaka, och fram och tillbaka igen. In och ut ur skogen, över stock och sten, kröp under granar och hoppade nedför klippor. Jag var så lycklig av att få vara med min flock och bara vara ute och ha det bra.
Matte var lite orolig för att jag skulle göra illa mig till och med eftersom jag for runt som en vilde och helt glömde bort att jag är lite höjdrädd.... Men det gick bra och nu är jag sugen på mer äventyr från och med nu!

Ah, härliga havisäventyr! 

Håll i dig nu matte,
för nu kommer det gå undan! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.