Äventyrshunden Diesel

tisdag 3 maj 2016

Re-union på Kulla

Det var läääänge sedan jag träffade mina hundvakter som huserar på Kulla....
Men nu i början på maj var det äntligen dags. Jag var tvungen att skicka min matte till Krakow för att få vara på Kulla med mina kära gamla hundvakter.

Aaaah, Kullaluft är underbar att andas! 
Allt var som vanligt. Jag lapade sol på trappen. Min mat var spetsad med allsköns goda saker som jag aldrig får hemma av matte. Barbro kliade min rygg med sina specialsköna naglar, Hanse lufsade runt på gården och jag följde efter, gjorde mitt bästa för att assistera i sysslorna även om jag mest krävde att vi skulle leka med min repboll.

Leeeek med mig! :)

Allt som allt ett par sköna dagar på landet, och jag saknade inte matte alls! Eller jo, lite kanske... Om jag ska erkänna... Okej då, ganska mycket då om jag ska vara ärlig...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.