Äventyrshunden Diesel

lördag 28 maj 2016

Roslagsleden, hela veckan lång

Jag och matte jobbar vidare på Roslagsleden. Vi checkar markeringar, rättar till skyltar och rensar sly. Hårt jobb, men roligt! Jag springer före och rekar, kommer tillbaka och rapporterar till matte, på så sätt springer jag dubbelt så långt som hon cyklar. Så himla härligt att vi har fått ett sånt kul jobb där vi får vara ute hela dagen lång! Viktigt med vila också,
när man jobbar "hårt"...
Här lunchpaus vid Holmsjön. 

Igår spöregnade det när vi jobbade
på leden och både matte och jag
var dyngsura.
Men idag sken solen,
men jag kunde inte låta bli att blöta ner mig!
En simtur för att svalka pälsen,
och passa på att hämta en pinne
som matte tappat i sjön. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.