Äventyrshunden Diesel

torsdag 15 mars 2012

Spår, kurs och tvättstuga

Oj, idag har det hänt massor. Jag började dagen i tvättstugan då jag hjälpte till att tömma tvättmaskinen och sen hänga tvätten. Jag tycker det är ganska kul att hjälpa till med hushållsarbetet här hemma. På lunchen fick jag spåra igen över asfalten och så följde jag med husse när han testade att flyga skärm. Och ikväll var jag på kurs hos Hundreda. Jag skötte mig exemplariskt då temat var fokus. Jag var fullt koncentrerad på matte fast det hoppade omkring en galen person med rolig leksak i min ögonvrå. Och på filten var jag avslappnad fast det var hundar som for runt mig hela tiden. Som sagt, bäst när det gäller, det är jag i en liten ask!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.