Äventyrshunden Diesel

måndag 26 mars 2012

Pinn-vecka!

Har precis kommit hem från en vecka på landet med farmor och farfar. Temat har varit pinnar och åter pinnar. Det har varit full rulle och jag har varit ute hela dagarna, nåja en liten tupplur på eftermiddagarna har jag hunnit med när farmor och farfar fikade. Jag har plockat pinnar (eller sly som farmor och farfar envisas med att kalla det) och fyllt en hel kärra. Jag var så duktig att jag fick en bit lövbiff som belöning för mitt pinnslit, men den lilla biten hade gärna fått vara större...Några pinnar var så perfekta att jag var tvungen att tugga på dem först. Men så fick jag reda på att allt som jag samlat in ska eldas upp! Vilket slöseri med fina pinnar!


Ska verkligen alla dessa vackra pinnar eldas?

Kvalitétskontroll


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.