Äventyrshunden Diesel

tisdag 27 mars 2012

Borta bra, men hemma bäst

Oooo så skönt det var att hänga på min hemma-ö idag. Jag träffade på Smilla min bästa ö-kompis och så hittade matte på knasigheter som vanligt. Vi tränade på att balansera på kedjan, det gick hyfsat bra. Det är svårare på våren, för på vintern var den mer fastfrusen och gungade inte så mycket... Matte försökte sig på ett uppletande med mig, men det gick käpprätt åt helvete. Men vad trodde hon? Jag hade fullt upp med att spåra rådjur så jag var inte det minsta intresserad av hennes plånbok och kamerafodral som hon gömt i skogen. Jag tyckte mig höra ett rykte om att matte lagt spår åt mig som jag ska ta med husse ikväll. Inte för att jag fattade när hon la spåret eftersom jag varit med henne hela dagen idag.. Hmm, kan det ha varit när jag rusade efter rådjuret kanske? 

Snygga Smilla och jag.
Smilla har lite aussie i sig,
det är nog därför vi trivs så bra ihop hon och jag

Vad ville du att jag skulle göra med den här matte?
Krama den?

Eller kanske krypa genom den? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.