Äventyrshunden Diesel

måndag 12 mars 2012

Tokglädje!

Ojojoj, vad glad jag blev när jag fick träffa husse och matte igen! Glädjen visste inga gränser! Matte kom hem i söndags och jag var tvungen att hälsa på henne flera gånger om. Under natten har jag sovit väldigt nära henne och riktigt gosat.  Imorse när jag vaknade var jag tvungen att kolla att hon var kvar flera gånger också. Varje gång hon vaknade till lite så var jag där och pussade på henne. Och hela dagen idag har jag hållit mig väldigt nära  så att hon inte kunde smita iväg igen. Skönt att ha matte tillbaka.

Och så har visst matte antagit en ny utmaning åt oss. Den här gången är det inget trix vi ska lära oss utan vi ska bara gå en massa. Helst så långt som möjligt! Kul! Då kanske matte kommer i form!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.