Äventyrshunden Diesel

tisdag 4 februari 2014

AND THE WINNER IS....

....JAG!!!

Jajamän, jag har vunnit i Freestylehundars Tricktävling. Här hittar ni mitt fantastiskt snygga move som gjorde att jag kammade hem vinsten.
Matte hävdar att priset lottades ut, men det tror jag inte alls på. Jag vann ju för att jag var bäst så klart!
En alldeles egen almanacka var vinsten. Jag hoppas att matte bara planerar in roliga saker i den.


Veterinärbesök kan hon skippa att planera in, men gärna mer äventyr! Och så mera freestyleträning vore skoj. Ska ta ett snack med henne om min planering för året. Den måste innehålla mycket tid i skogen eller på havet.

Men iallafall, grattis till mig själv. Det var jag värd!
Nu längtar jag redan till nästa trickutmaning. Ryktena går att det handlar om att rulla en boll med framtassarna.

Som av en slump har matte och jag faktiskt börjat träna på det, då vi haft tema balans under januari månad.. Vilket sammanträffande. Fast just det där med att jag ska vandra med framtassarna baklänges och gå med baktassarna framåt, det är en liten detalj som jag inte riktigt greppat... Men jag gissar att Freestylehundars instruktionsvideo kommer lösa den biffen när tricket väl är ute.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.