Äventyrshunden Diesel

måndag 17 februari 2014

Freestylehundars Tricktävling nr 21: Dribbla

Äntligen är Freestylehundars nya trick ute! Jag hade fått viss förhandsinformation om att det skulle ha med boll att göra... Och när jag såg vilket trick som månadens utmaning så blev jag jätteglad! Det ska dribblas med valfri boll över valfri matta. Jag tänkte jag direkt, att vilken tur att jag har övat balans med matte hela januari!
Men ju mer jag tittade på videon så insåg jag att jag inte bara skulle balansera på bollen utan även gå baklänges med framtassarna och framåt med baktassarna... Klurigt! Men jag är inte den som räds av svåra utmaningar, så nu är matte och jag i full gång och tränar, tränar, tränar... För det kommer vi behöva inför det här trixet!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.