Äventyrshunden Diesel

lördag 22 februari 2014

Äventyr på hemmaplan

Matte och jag kände oss allmänt lite less på samma rundor som vi går här hemma. Alltså de är superfina, men ibland behöver jag lite nya vyer liksom. Så just idag bestämde vi oss för att ta oss över ån efter vatten.
Vi tog färjan över till ön bredvid och följde nostippen. Jag bestämde ganska mycket (hela tiden faktiskt) var vi skulle gå och märkligt nog följde matte efter. Okej, okej vi var lite vilse ett tag i skogen. Men jag var cool och letade rätt på en stig som ledde oss typ dit jag tänkt att vi skulle komma ut....

Summa summarum hittade vi en megahärlig ny runda som vi kommer gå fler gånger!

Utsikt över vår ö 

Spännande militära fynd i skogen! 

Mer militära (och översvämmade) fynd i skogen. 

Drickapaus vid världens finaste sandstrand typ.

Vandring längs havet sitter aldrig fel om du frågar mig. 

Grillplats! Fram med grillkorven matte! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.