Äventyrshunden Diesel

fredag 19 september 2014

Snart dax för seglarpremiär!

Snart är det dags för mig att mönstra på min första segelskuta!
Japp, Reka och jag drar på romantisk seglats. Visserligen har vi våra "förkläden" med oss, men det ska ändå bli spännande för det är premiär för mig. Från Trosa till Stockholm ska vi segla i det vackra höstvädret.

Snart börjar segeläventyret! 

Jag hoppas Reka kommer guida mig i hur man uppför sig på en segelbåt. Kajaker och motorbåtar har jag kläm på, men segling har jag aldrig ägnat mig åt. Så jag ser fram emot det här äventyret med förtjusning!
Dock är jag lite missnöjd med att jag endast tilläts mönstra på som däcksvabb... Hrmmpff....
Men Sofia menar att alla har fått börja som däcksvabb. Sofia hävdar också att om man lyssnar noga och håller tassarna i styr så kan man snabbt bli uppgraderad, men att jag inte ska bli besviken om jag inte klarar det på första seglatsen.
Jag ska göra mitt bästa, det vore ju fint att skryta för matte att jag blev matros på min första seglats!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.