Äventyrshunden Diesel

tisdag 9 september 2014

Min hundröst

Idag har jag och matte varit och röstat.Jag försökte göra min röst hörd och ville att matte skulle rösta på Hundpartiet för hundiga rättigheter i vårt samhälle. Matte menade att ett sånt parti inte finns, och då skällde jag lite på henne med min allra förnuftigaste röst och sa att då kan man ta en tom valsedel och skriva Hundpartiet på den....
Men hon svarade att tills jag får mina mänskliga rättigheter och därmed rösträtt får jag vackert ställa mig bakom hennes åsikter och lita på att hennes röstning även är bra för mig.
Och det gör jag ju, litar på matte alltså. Hon är ganska bra att vara med faktiskt....

Bestäm dig nu då matte,
så vi kan gå ut i solskenet och leka! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.