Äventyrshunden Diesel

måndag 15 september 2014

Premiärplask!

Matte och jag börjar varje morgon med ett dopp i sjön, eller det är väl mest matte som badar om jag ska vara ärlig. Jag badar bara om det är sol, vindstilla och helgfri söndag. Mest brukar jag skälla på henne att hon inte ska simma så långt ut och lämna mig ensam på bryggan faktiskt.

Men idag fick jag en väldig lust att hoppa i plurret när matte simmade förbi bryggan.
Jag tog sats och slängde mig raklång ut från bryggan! Gissa om matte blev förvånad när jag plötsligt landade bredvid henne i vattnet med ett stort plask. Vi simmade tillsammans en stund innan vi gick upp på stranden och torkade i solen på bryggan.
Matte försäkrade mig om att det var det snyggaste svanhopp hon någonsin sett och jag försäkrade henne om att jag var lika förvånad själv över att jag hoppade i från bryggan. Jag har liksom aldrig vågat det förut....

Det är mesigt att använda stegen...
Här hoppade jag rakt ut! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.