Äventyrshunden Diesel

måndag 5 februari 2018

Tjohoo, kälkåkning igen!

Det här med kälkåkning var något som hela flocken fastnade för! Så idag var det dags igen. Vi tog bussen från Monte pana till Saltria där vi lånade kälkar i Florian-liften. Superkul, riktig svängig bana och vacker utsikt. Jag åkte ibland med matte och ibland med husse, men mest sprang jag bredvid. hade så mycket spring i benen idag! På de flackare partierna så drog jag matte så hon slapp gå, det var väl shysst?

Vi lunchade på berget med äventyrsgotta och varm choklad (dock inte till mig) Så mysigt att sitta i mattes knä och kolla in eventuella kommande offpist-åk för de tvåbenta och mumsa godis.

Vi åkte lift upp och kälke ner och vi åkte så många gånger att vi glömde tiden, vi hade ju tänkt att vintervandra hem, men vi fick ta bussen istället för det började bli mörkt ute...
Men jag var rätt trött ändå, utan promissen hem. Så det var rätt skönt att få åka buss hem faktiskt.

Nu ska jag snart gå in i bastun, det var kallt idag och det ska bli skönt att få värma upp sig igen.

Full fart! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.