Äventyrshunden Diesel

fredag 9 februari 2018

Sista rycket i Vallunga

Idag började vi färden hemåt, det har varit en fantastisk månad som skibum!
Men innan vi drog hemåt så plockade matte äntligen fram skateskidorna och vi drog en repa i Vallunga. Fart och fläkt och jag drog henne när jag kände för det, det vill säga bara i nedförsbackarna... Hehe, en ska inte ta ut sig om en inte måste! Vi var helt ensamma i dalen, så tidigt var vi där!

Tidig morgon i Vallunga

Sen packade vi in allt pick och pack i bilen och började färden hemåt.

Fin vy från bilen! 

I Tyskland hittade vi några motionsspår
som matte och jag tog en lång
bensträckare i. Skönt! 

Annars sov jag mig mest genom dagen.
Var rätt trött efter skaten i morse... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.