Äventyrshunden Diesel

torsdag 8 februari 2018

Sista dagen i Dolomiterna

Idag är sista dagen i Dolomiterna. Lite trist att vi ska åka hem imorgon och ännu tristare att jag fick vara ensam hemma längsta tiden någonsin just idag. Matte och husse hittade puder i Goldknopf och jag fick inte följa med. De glömde bort tiden och jag började på allvar bli riktigt uttråkad hemma själv.
Som tur kom de till slut hem, så jag fick min efterlängtade promiss. Vi gick vår favvorunda längs Legends path och sen ner på stan för att äta på lokala haket Da pepe, som har supergod hemgjord pasta. Jag fick tyvärr inte smaka, men jag fick iallafall vara med under bordet och slicka smulorna från golvet.

Det här är vägen hem till oss där vi har bott och ner på stan. 

Sista promissen på legends path,
en fin favvorunda!

På väg ner på stan för att äta middag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.