Äventyrshunden Diesel

söndag 11 september 2011

Lantis-vecka

Lata dagar på lantis-verandan


Matte och husse hade så väldigt mycket att stå i denna vecka så jag blev deporterad till landet och farmor och farfar. Det gick absolut ingen nöd på mig. Jag har ätit leverpastej till frukost och fläskfilé till middag. Latat mig på verandan där jag har full uppsikt över gårdens kossor och får. Jag har även sprungit runt i skogen en hel del och dessutom kammat hem en jätteskörd med svamp. Farmor och husses syster Karin orkade knappt bära all svamp som jag nosade upp. Farmor hävdar att det var hon och Karin som nosade upp den mesta svampen men jag gjorde iallafall grymt snygga sittmarkeringar PÅ svampen när de väl funnit den. Farmor säger att matte måste återuppta svampletarträningen som vi började med förra hösten, ska ta upp det med matte ikväll tänkte jag.


Jättesvampskörd tack vare mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.