Äventyrshunden Diesel

onsdag 28 september 2011

Morgongalenskaper

Imorse ringde väckarklockan 05.15! Jag fattade inte alls varför vi skulle upp så himla tidigt, jag ville bara ligga kvar i sängen och gosa mig. Men jag hängde på matte iallafall. Man vet ju aldrig, kanske bjuder hon på något kul. Den här gången lönade det sig att haka på. Först träffade vi Sofia och girlsen och jag var lika kär i Reka som sist vi sågs. Men sen tillkom även Eva-Marie och Rovdjuren! Det är första gången jag träffar dem, men matte har träffat Eva-Marie en kortis på Vildmarksmässan i mars. Så allt som allt, 7 hundar och tre mattar.

Hela högen på väg mot agility-banan.
Ja, bilden är suddig, men det beror på att fotografen såg suddigt
så här tidigt på morgonen .
Dessutom var det beckmörkt... 

Denna ytterst tidiga morgonstund stod agility på schemat! Jag vet, helt galet, klockan 06.15 stod vi på startlinjen. Men jag blev toktaggad av att titta på de andra. Eva-Marie med Ozelot var grymt snabba och Sofia med Elsa var inte långt efter. Sån spänst hon har, den där Elsa! Jag och matte blev väldigt imponerade och fick lite prestationsångest eftersom vi snigelgår genom slalomen och vägrar krypa genom platt-tunneln. Men vi tog ett djupt andetag och tänkte att det får gå som det går, vi har faktiskt inte tränat agility sedan i mars. Om man inte räknar den terräng-agility som jag och matte sysslar med när vi går i skogen förstås. Sofia och Eva-Marie peppade oss och allt slutade med att jag sprang självmant genom platt-tunneln! Roligt som tusan var det! Och jag kom på att jag har saknat agilityn! Som tur är verkar vi har skött oss hyfsat bra, för vi var välkomna igen nästa onsdag morgon. Yihaa!

Långhoppet är inga problem för mig

Däcket är också roligt! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.