Äventyrshunden Diesel

fredag 27 april 2012

Matte vaddar

Gudskelov så slapp jag åka till veterinären idag igen, nu får jag vara hemma om min mage sköter sig. Matte vaddar, Vård av sjuk Diesel. Hon matar mig med små portioner mat och ger mig tarmantibiotika och Prokolin. Hittills har allt gott bra, matte blev stormförtjust när jag producerade något som likande en bajskorv på lunchpromenaden... Fattade inte egentligen varför hon blev så glad? Det har jag ju gjort förr om man säger så... Men hon blev så till sig att hon genast skopade upp allt i de provrör som hon fått av veterinären! Hon sa att de ska skickas in för analys för att ta reda på vad det är som spökar i min mage. Hon sa också att om någon skulle komma förbi just då när hon slevade bajs så skulle hon bli idiotförklarad av hela öbefolkningen... Men hon klarade sig, ingen såg henne som tur var...! :)

Helvetes-verktyg

Matte passade även på, i ett obevakat ögonblick när jag var lite halvslö, att borsta mina tänder väldigt noggrant. Suck. Hon höll på säkert i en halvtimme och filade bort tandsten. Jag blev faktiskt ganska fin i munnen måste jag medge, även om det var svårt att ligga still medan hon höll på. Men när hon kom till tandkrämen vägrade jag, då sa jag stopp, nu får det vara nog. Och matte gav med sig! Tror mest för att hon var osäker på om det verkligen ger något att ha tandkräm i munnen på mig. Hur brukar ni andra göra, har ni hund-tandkräm i munnen?

2 kommentarer:

  1. Jag brukar borsta Lunas tänder med hundtandkräm, har på det på tandborsten (har en liten barntandborste)och borstar men Luna tycker den är jätte god så hon försöker slicka bort allting, men jag tycker hon är fräschare i munnen längre tid efter än om jag bara borstar med borsten utan tandkräm, har fått en tandskrapa av en tandsköterska som jag invigde häromdagen och hon blev jätte fin :)

    SvaraRadera
  2. Vad är det för slags hundtandkräm du använder?

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.