Äventyrshunden Diesel

lördag 28 april 2012

Försenad start

Matte och jag skulle ha startat "Expedition 52" idag. Vår 52 mil långa expedition runt Uppland med mountainbike och kajak. Men så blev det inte. Jag har kräkits för mycket och förlorat för mycket i vikt och energi för att orka springa bredvid mattes cykel som var det första momentet i Expeditionen. Jag sa till matte att jag ändå kunde försöka men hon lugnade mig och sa att vi kan cykla i höst istället. Kanske att vi börjar med kajaken istället, för då behöver inte jag anstränga mig så mycket. Jag som hade längtat så efter att vara på äventyrsexpedition med matte... Men hon har lovat att det ska bli av, fast bara lite senare när jag mår bra och har byggt på mig med muskler och skaffat kondis igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.