Äventyrshunden Diesel

söndag 29 april 2012

På väg tillbaka

Jag tror att jag är på väg tillbaka. Jag har haft en helt annan energi idag. Matte och jag tog en lång eftermiddagspromiss i skogen genom midjehögt blåbärsris. Jag kände att jag faktiskt orkade trava på där i riset. Jag orkade lyfta mina små ben högt och jag ville liksom framåt hela tiden, jag ville inte alls gå in heller när det var dags för det. Jag har bjudit matte på lekinviter och jag har faktiskt visat henne att jag var beredd att träna lite. Så vi tog tag i vårt nya trix som vi ska lära oss, som vi inte kommit så långt med än förvisso. Mer om det tänker jag berätta om en annan gång. Men ville bara säga att jag tror att jag är på väg tillbaka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.