Äventyrshunden Diesel

tisdag 17 april 2012

Häng hos veterinären

Det blev som jag befarade, matte tog med mig på besök hos veterinären. Som tur är tycker jag att de är väldigt snälla på Arninge Djurklinik, så det var ändå okej. Veterinären klämde och kände på mig och bestämde att jag skulle vara kvar över dagen hos henne för att få dropp eftersom jag var uttorkad av mitt kräkande/diarréande den senaste veckan. Jag blev även röntgad på magen för att se om något var knas inuti mig. Jag var superduktig på röntgenbordet! Låg nästan helt stilla fast det var en väldigt märklig tillställning. Men jag litar på matte att hon vill mitt bästa, så jag accepterar sånt här tjafs när jag måste. Veterinären hittade något som inte stämde i min bröstkorg, som hon ville utreda mer under dagen. Matte blev jätteorolig, men jag försökte lugna henne genom att slicka henne lite i örat. Matte tyckte att det var skitjobbigt att lämna mig där ensam och behöva åka därifrån. Men jag tyckte det ändå att det var okej, jag travade iväg med Ili, en jättesnäll sköterska som lovade att hon skulle krama massor på mig i min bur som jag ska ligga i under dagen tills matte hämtar mig ikväll igen.

Matte fick hjälpa till när jag skulle röntgas,
hon hade ett jättetungt lila förkläde på sig
så att hon inte skulle hamna på bilden också...
Det var bara snygga jag som fick vara med på bild!

På det här röntgenbordet var jag superduktig
och låg helt stilla så att mitt inre jag kunde fastna på bilden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.