Äventyrshunden Diesel

söndag 21 november 2010

Korv-grillning och spring i benen

Nu har jag precis kommit hem från en lång skogspromenad med husse och matte. Det är roligast att vara i skogen när båda två är med, det händer så mycket skoj då. Husse gömde  min favorit-kanin som jag fick leta upp, sen fick jag även leta upp matte. Jag fick upp ett väldigt intressant spår efter rådjur som jag försökte springa iväg på, men då visslade husse att jag skulle komma och jag tänkte att han kanske har korv som jag ska få så jag tvärvände och kollade upp saken. Och mycket riktigt, korv hade han, men han slängde upp den på en jättehög sten. Jag blev lite konfunderad över hur jag skulle få tag i den, men efter lite spatserande och funderande så hittade jag en bra väg upp på baksidan av stenen där den inte var lika brant. Och då fick jag tag i korven! Mums! Promenaden avslutades med korvgrillning för husse och matte. Jag satt blixtstilla hela tiden och såg så söt ut jag bara kunde och det visade sig att det lönade sig, för jag fick smaka till slut! Nu är jag helt slut, jag ska däcka av lite i soffan nu. Sov gott på er.

2 kommentarer:

  1. Hihi va kul att ni har en blogg! Träningen ser ju riktigt bra ut!

    Emma & Arrac

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.