Äventyrshunden Diesel

torsdag 25 november 2010

Den perfekta morgonpromenaden

Morgonens promenad var näst intill perfekt! För det första hade det kommit massa rolig fluffig snö att sticka ner nosen i och fnysa lite. Matte och jag gick till en inhägnad lokal fotbollsarena här i stan och då fick jag springa lös! Yippie! Snön räckte mig över bakhasorna och jag var bara såååå lycklig! Fick tokryck och sprang runt som en galning och matte kastade snöbollar som jag försökte fånga. Det är roligt med snöbollar, men det är också lite skumt.. För jag ser dem när de är i luften,men så fort de landar på marken igen så försvinner de..?? Och helt plötsligt mystiskt så har matte snöbollen i sin hand och så kastar hon igen.. Fattar ingenting, men roligt är det! Vi tränade även lite fotgående och slalom mellan mattes ben och líte allmänna trix som jag kan. Idag var det backning, bugning, dans och high five som gällde. Fick även träna på att byta sida bakom mattes rygg och att gå bakom henne. Allt klarade jag galant idag. Vi har även börjat träna på att jag ska veta vad "före" betyder. Det har jag inte riktigt förstått än, men jag följer hennes godishand som hon håller långt framför sig.. Får se om poletten trillar ner senare i vinter när vi ska börja åka längdskidor igen... På vägen hem träffade jag min bästa stadskompis border collien Lizzie, och då busade vi som vettvilliga i hennes trädgård. Så nu är jag lite dåsig och ligger på mattes tangentbord och slumrar till....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.