Äventyrshunden Diesel

söndag 21 november 2010

Diesel stänger en dörr del 1

Jag är med i en blogg-tävling där det går ut på att lära sig att stänga dörrar. Här är det första klippet när jag tränar med matte. Hon började med att lära mig att nudda en post-it lapp med nosen. Hon satte fast lappen på golvet och la en jättegod godis på lappen. Jag snodde genast direkt godisen och fick ett klick! Och klick vet jag att det betyder gott-gott! Jag blev jätteförvånad eftersom jag trodde att jag skulle få bannor när jag snott godisen. Så jag kopplade ihop detta supersnabbt och började nudda lappen med nosen och fick massa gott godis varje gång. Detta finns tyvärr inte med på film. När matte satte lappen på dörren var det inga problem att fortsätta nudda den när den satt där. Jag tyckte att jag skulle få godis även fast jag använde tassarna... Matte var lite inkonsekvent med att belöna så jag fick ganska mycket godis faktiskt! Vill du också vara med i tävlingen gå in på Emmas blogg och anmäl dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.