Äventyrshunden Diesel

lördag 27 november 2010

Hos farmor och farfar

Idag fick jag hälsa på farmor och farfar. Jag blir så himla glad när jag träffar dem! Svansen vispar och jag hoppetossar runt och vet inte riktigt vad jag ska göra av mig själv, så glad blir jag. Husse och matte skulle gå på stan och shoppa julklappar och eftersom jag tycker att det är skit-tråkigt att gå på stan så fick jag hänga med farmor och farfar istället. Men det visade sig att farmor var förkyld och inte alls var på något lek-humör. Hon hade fått för sig att jag skulle TRÄNA på att ha tråkigt...! Va?! Har ni hört något så befängt? Jag trodde att livet gick ut på att ha så kul som möjligt, hela tiden! Så jag fick helt enkelt roa mig själv genom att dra rumpan på deras antika mattor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.