Äventyrshunden Diesel

måndag 29 november 2010

Bus med brorsan

Idag har jag och matte hundvaktat min halvbrorsa. Han är 1 år äldre än jag och faktiskt lite visare än mig, iallafall ibland. Vi fick iallafall tokryck idag i all den fluffiga snön och sprang runt, runt, runt. Vi körde vår väldigt avancerade och extremt skojiga pinn-lek som går ut på att jaga den som har en pinne i munnen. Vi busade och busade och ville aldrig komma in. På morgonen fick vi även följa med matte på säsongens första längdskidtur! Det var så roligt att jag var tvungen att nafsa matte lite i benen... Vilket hon tyckte var mindre roligt förstås... Mattes lillasyster bjöd oss på lunch, grillade grönsaker till tvåbenta och tuggben till fyrbenta.
Matte hade inte med kameran idag, så tyvärr fiinns det inga sköna snöbilder på oss...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.