Äventyrshunden Diesel

måndag 7 januari 2013

Freestylehundars Tricktävling nr 10: Marschera del 4

Matte och jag har börjat träna att marschera bredvid. Det går bättre och bättre faktiskt. Såhär ser det ut just nu.Matte är lite flaxig med armarna ibland, så det kan vara svårt att veta vad man ska göra.... En gång tyckte jag att hon menade att jag skulle backa runt henne mitt i alltihop. Men det var ju marschera hon ville att jag skulle göra tydligen.... Vi tränar vidare och hoppas att vi hinner slipa lite till på trixet innan deadline. Vi tar gärna emot feedback och tips om hur vi ska bli bättre!

PS. Jag är även med i en fototävling, om du vill får du gärna hjälpa mig att vinna genom att gå in på facebook  här och gilla mitt foto. Tusen tack på förhand!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.