Äventyrshunden Diesel

onsdag 16 januari 2013

Fyra år i dag!

Jag har ju hängt hos farmor och farfar idag efter min och mattes skridsko-åkning imorse, men matte sa inte ett ljud om att jag fyllde år till dem när jag blev avlämnad. Men som tur var hade farmor och farfar inte glömt, så av dem fick jag en present! En alldeles äkta rävsvans! Jättemumsig var den och ganska rolig att jaga också.
Inte förrän matte kom och hämta mig supersent på kvällen fick jag en grattiskram, hon sa att hon kommit på det under eftermiddagen när hon fått ett sms från mitt hundförsäkringsbolag Agria som grattat mig på födelsedagen. Hrmpff... Vet inte om jag kan förlåta henne för att hon glömde mig. Husse däremot, han hade inte glömt. Han avbröt till och med sin jobbresa för att komma hem till min födelsedag! Det kallar jag kärlek det.
Så när jag klev innanför dörren hemma så var han där med present, tårta och massa buskramar!

Är det sant Husse?
Ska jag få äta upp den där? 

Men blås ut ljusen någon gång då,
för ljusen ska jag inte äta väl? 

Mums! Jag vill ha tårta till middag varje dag! 

Husse hade minsann present till mig! 

Vad kan det va för något???  Scmackos kanske?

Matte försöker släta över sin glömskhet
med en försenad present.
Hmm, kan väl iallafall kolla vad som är i....

En boll! En sån mjuk rooolig boll!
Okej, du är förlåten matte.

Till och med Hundreda kom ihåg min födelsedag,
och hade skickat ett paket med posten.

Värsta bästa leksaken var det i!
Två stycken värsta bästa leksaker till och med!
Jag tror att det var vinsten jag vann i fototävlingen,
tajmat att det kom på min födelsedag! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.