Äventyrshunden Diesel

tisdag 1 januari 2013

Freestylehundars Tricktävling nr 10: Marschera del 3

Här marscherar vi in det nya året! Jo, det är precis vad jag gör det. Matte och jag tränar så det ryker ur öronen på mig på Freestylehundars tricktävling där det gällde att lära sig att marschera. Vi har nu börjat träna på att marschera bredvid istället. Klurigt, matte får använda handtarget igen på högerbenet, vänster går bättre. Kanske för att det benet är närmare matte. Imorgon ska vi prova att jag marscherar på andra sidan om matte och se om det är så att högerbenet blir bättre då för att det är närmare matte då...??
Matte lyckades klicka några gånger när jag satte ner rumpan för att det var så klurigt att gå bredvid, så nu tror ju jag att det är det hon vill. Men hon menar annorlunda. Någon som har några tips till min matte hur hon ska få bort sittandet så tar hon säkert tacksam emot dem.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.