Äventyrshunden Diesel

fredag 18 januari 2013

Vilken härlig morgonpromenad!

Matte var på sitt bästa bushumör idag när vi var ute på morgonpromenaden!
Helt plötsligt började hon gräva i snön och när jag kom fram för att titta vad hon höll på med så visade det sig att hon hittat godis under snön! Sen tappade hon bort sina vantar så att jag fick leta upp dem. Vi hittade en snygg pinne som vi båda ville ha så då fick vi brottas lite om den. Matte jagade mig uppför en backe och fick nästan tag på min svans, men jag hoppade undan i sista sekunden. Sen jagade jag henne nedför backen igen!
Jag strosade iväg en stund och när jag kollade bakåt så var matte borta! Men som tur är hittade jag henne bakom ett träd där hon var i full färd med att leta godisar i barken. Jag fick avsluta jobbet, och den sista godisen var så högt upp att jag fick hoppa upp på mattes rygg för att få tag i den. Sen balanserade vi på en ikullfallen trädstam tillsammans. Jag testade att krypa under den och hoppa över den med, och båda sakerna gav utdelning!
Saken blev ju inte sämre för att det var kalasfint väder imorse heller!

Snötok jag? Det är det väl ingen som kan tro!?! 


Det är så skönt
att borra ner huvudet under snön! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.