Äventyrshunden Diesel

torsdag 23 maj 2013

Mina råttor

Någon gång i november förra året så kom min husse hem med några råttor till mig. Tre stycken faktiskt, i olika färger. Och redan från första stund var dessa råttor bland de skojigaste jag busat med. Och de är fortfarande storfavoriter! Kan hända att ingen av råttorna har några morrhår kvar eller ens någon svans. Men de är så goa att nagga på!Just idag tog jag fram dem igen, för jag saknar min husse lite. Han har varit borta på jobb väldigt länge nu. Hoppas att han inte är borta för alltid bara...

Gnaga lite på råttans rumpa
medan jag funderar över vad min husse gör just nu...

Åsså träna lite apportering till sök-kursen oxå! 

1 kommentar:

  1. Klart han inte är borta för alltid, snart ses vi!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.