Äventyrshunden Diesel

söndag 26 maj 2013

Idag igen!
Jag fick vara hos Reka och Sofia idag igen! Jag var ju där i fredags ju, och redan idag så fick jag hänga med snyggingen igen. Jag och Reka låg mest på gräset och tittade varann djupt i ögonen faktiskt.

Tjena kompis! 

Men när Sofia tog fram gräsklipparen så fick jag hemlängtan (?) och satte igång med ylserenad och kände mig allmänt olycklig. Inte ens Reka kunde få mig på bättre humör då.

Ledsen Reka, inte intresserad just nu.
Måste yla lite mera. 

Hemlängtan botades med promenerande och mors dag lunch med Sofias mamma. Och på eftermiddagen när regnskuren från helvetet satte in så kröp jag upp tätt intill Sofia så vi kunde ta en tupplur tillsammans.


Helt okej att powernappa med Sofia också...
Foto: Sofia Demnert

Men så fort jag hörde att mattes bil körde förbi på vägen utanför så studsade jag upp och rusade till fönstret för att kolla att det verkligen var hon och det var det! Och då blev jag alldeles kollrig och höll på att riva ytterdörren i min iver att komma ut till min matte! Oj, vad glad jag blev när hon kom och hämtade mig.
Alltså det är väldigt mysigt att vara hos Sofia och Reka, topp två hundvakt måste jag säga. Men ni vet, som de säger, borta bra men hemma bäst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.