Äventyrshunden Diesel

måndag 27 maj 2013

Kompis-sök-träning!

Ikväll träffade jag och matte Niklas och Buddha för att ta en mysig promenad tillsammans längs vattnet.

Har du hittat nåt kul Buddha?
Inte? Ska vi rusa lite random bara då? 

Men vi lattjade inte bara, vi tränade också. Inför sök-kursen. Jag fick träna på att leta efter Buddha och Niklas i skogen, det är inte ofta jag får öva sök på riktiga personer i skogen så jag tyckte det var superkul! Taggad som tusan var jag!

Buddha fick träna på att apportera och att leta leksaker i blåbärsriset. Jag tyckte han gjorde enorma framsteg! Niklas var bara tvungen att ladda upp den grej han skulle apportera med lite roliga lek innan Buddha tyckte det var värt att plocka in den till Niklas.

Ni ska vara nöjda med era framsteg ikväll! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.