Äventyrshunden Diesel

tisdag 21 maj 2013

Läxträning

Fick lite läxa från sök-kursen i söndags och efter en dags vila körde matte och jag igång. Vi började med ett träna "klockan". Matte ska kasta ut eller lägga ut leksaker på alla klockans timmar och jag ska hämta den som hon pekar på. Jag tror att jag tränar de här för att lära mig "raka skick". Men jag har ingen aning egentligen. Matte hade med sig två (!) waboba (väldigt rolig leksak x 2) och en ny leksak som jag gillade skarpt. Det gick bra och jag kan nu hämta klockan 9, 12, 3... Även om det är svårt att inte lockas av de andra leksakerna och bara hämta alla på en gång!
Matte är ju inte världens bästa filmare, men hon skyller på att hon inte kan göra allt samtidigt. Hmprff....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.