Äventyrshunden Diesel

tisdag 1 juli 2014

Dagens lärdom

Idag lärde jag mig att om jag jagar katter så får jag fläskläpp. Jupp. Så är det.

Jag drog iväg som en skållad iller fast matte tyckte annorlunda. Katten hann undan men jag missbedömde helt avståndet till stenen och gjorde en dubbel saltomortal med trippel skruv, landade i leran med nosen först, skrapade upp tandköttet mot marken för att jag hade sprungit med munnen öppen i upphetsningen.... Fick även skrapsår på utsidan av läppen och är nu svullen och öm. På insidan har jag öppet köttsår och jag var INTE glad när matte skulle spola rent där med jag vet inte hur många liter vatten.

Aj aj aj ajabaja...

Som tur är verkar ingen tand vara skadad och som tur är igen så läker tandköttet fort. Men matte är i vanlig ordning orolig för att såret ska bli inflammerat... Äsch, det ska  nog gå bra. Jag slipper ju borsta tänderna på ett tag iallafall! Med det sagt så ser jag ändå dagens missöde som en seger..!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.