Äventyrshunden Diesel

torsdag 31 juli 2014

Gamlingarna hänger med!

Jorå, mina gamlingar till hundvakter har uppgraderat aktiviteterna. Det är numera inte bara jobb och slit och bad som gäller, för idag har jag fått spåra! Efter bästa trasan!
Trots att Babsan klantade sig lite så att jag bakspårade första gången, så gick det ändå galant andra gången. Det har varit lite svalare idag och dessutom blååååsigt, så jag har orkat använda hjärnan utan risk att den blir överhettad. Snart väntar ett spår till!Yihaa!

Dagens fynd i spårmarkerna! 

PS: Det är så bra här på landet, varje frukost och middag är spetsad här. Antingen med fisk eller kött, det är andra bullar än vad jag får hemma det! Måste ta ett snack med matte att hon får uppgradera måltiderna på hemmaplan också tror jag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.