Äventyrshunden Diesel

tisdag 15 juli 2014

Fint på Upplandsleden

Efter en lång skogsrunda på Upplandsleden så kom matte och jag fram till de fina vallonbruken idag. I våra svettiga pälsar och kläder/leriga tassar och skitiga skor gick vi på konstutställning i Österbybruk och vernissage på Lövstabruk. Jorå, fint ska man avsluta en dag på Upplandsleden!

Fin led i skogen

Konst i Österbybruk.
Mattes nya grej är att inte binda fast mig längre när jag väntar utanför,
utan hon lägger bara kopplet på marken.
Hon tror att jag inte fattar att jag inte sitter fast
när jag har kopplet på mig.
Men det är klart att jag hajar!
Jag är bara så lydig att jag stannar där hon säger att jag ska vara. 

Vernissage på Lövstabruk. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.