Äventyrshunden Diesel

torsdag 17 april 2014

Glad påsk!

Jag har fått en påskpåse av Reka. Inget påskägg, utan en påskpåse! Det är så vi hundar jobbar på påsken.

Hon är bra snäll hon Reka! 

Matte fick ett traditionellt påskägg förstås, men jag gick loss på min påskpåse. Reka sa att det var påsktuppen som tappat den i deras skorsten när han flög förbi och drog bakbenen i taknocken.. Hmm? Verkar suspekt, tror att det var Reka som styrt upp det där ja.

Hmm, vad finns det för gott-gott här då? 


Reka vet att jag är lite picky med godis och mat, så hon hade noga valt ut bara det bästa åt mig.


Dental stick för fräsch andedräkt,
så vi kan hångla nästa gång vi ses.
Vänta nu!?!
Menar hon att jag har dålig andedräkt??

Och hjärtgodisar,
för att hon tycker om mig så mycket! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.