Äventyrshunden Diesel

torsdag 10 april 2014

Matte på plus?

Okej, matte försöker iallafall. Ge mig en stimulerande dag alltså. Trots att hon har mycket att göra. För det ger jag henne ett plus idag med. Men med lite protest.

Jag har ju hängt mest med Reka och Sofia idag på deras jobb. Sofia jobbar som resekoordinator och Reka är friskvårdsansvarig på företaget. Jag trodde att Reka och jag skulle ha tid att busa massor, men jag fick rycka in som trafikledarvikarie då den ordinarie var på semester.

Jaha, då ska vi se här... Trafiklederi är ju inte min starka sida,...
Jag är ju iof. väldigt bra på att vara i vägen...! 

Den friskvårdsansvariga Reka ser dock till
att jag får lite friskvård trots att jag mest slet hårt som trafikledare. 

Och lite lunchrastbus hinns ju alltid med! 

Det diskuterades också om jag kunde få fast anställning på halvtid som friskvårdsansvarig hos Sällskapsresor då Reka funderar att gå ned i arbetstid. Men vi kom aldrig någon vart med löneförhandlingarna, så jag tog matte i bakhasorna och stövlade ut från kontoret när arbetsdagen var slut. Jag jobbar INTE för mindre än fyra köttbullar per dag, det måste ju chefen förstå. Något annat är oacceptabelt.

Istället tog matte med mig till Engelska parken vid Rydboholms slott där vi inte varit på länge. I vanliga fall brukar matte bara se min rumpa och en vit svanstipp som svajar i takt med mina raska steg, då jag alltid går först och rekar omgivningarna på våra promenader.

En vanlig syn för matte på våra skogspromenader,
 med mig långt bort i fjärran. 

Men det var så mycket spännande lukter i Rydboholmskogen idag att jag halkade efter matte flera gånger, hon fick till och med vända vid ett flertal tillfällen för att se efter om jag försvunnit eller inte.

Såhär hittade hon mig, lååångt efter.....
Men summa kardemumma, en okej dag iallafall.

Matte fota inte nu, jag håller ju på att sprätta jord här ju! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.