Äventyrshunden Diesel

onsdag 9 april 2014

"Synd om mig"-present

Jag blev ju lite ledsen när min husse reste iväg och dessutom skulle vara borta länge. Och dessutom så har matte jobbat som en tok och haft ziljoner möten där hundar inte varit välkomna.
Så jag har känt mig lite bortskuffad och ensam faktiskt.
Men i eftermiddags, mellan mattes triljarders möten, så klämde vi in kvalitétstid på landet. Det var väldigt trevligt att lufsa runt i skogen med matte och dessutom så fick jag en present av henne!
En JÄTTEFIN och VÄLDIGT RÖD amerikansk fotboll! Himla skoj var den att leka med och jag hävdade att den prompt måste bäras med runt hela skogspromenaden. Jag bar halva sträckan och sen bytte vi i halvtid så matte fick bära resten. Fast då busade vi mest med den faktiskt.
Just nu ligger matte på plus, men hon får nog skärpa sig om hon inte ska hamna på minus imorgon igen. Inte okej att negligera mig såhär mycket i fortsättningen! Accepteras inte från mitt håll! Hrmpff...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.