Äventyrshunden Diesel

fredag 11 april 2014

Tänk vad man kan hitta i skogen

Vilken kvällspromiss det blidde. Matte trampade upp en gigantisk stor ruta till mig och så gömde hon 11 saker, stort och smått. Gissa om jag var glad när jag fick leta upp dem!! Svansen viftade extra mycket. Kolla in filmen här:Mitt i letandet fick jag besök i skogen, min ö-kompis Smilla kom förbi! Då blidde det paus och bus istället en stund.Matte anade att jag var en aning förvirrad eftersom Smilla räjsade runt rakt i min uppletarruta. Men när Smilla traskade vidare med sin husse så hade jag inga problem att gå tillbaka till "letar-mode" och söka rätt på mina saker. Tror till och med att det var bra att jag fick en paus, jag var rätt trött i nosen innan Smilla kom.

Smilla blev dock väldigt nyfiken på vad vi höll på med och ville inte riktigt gå hem med sin husse, hon hade nog gärna provat hon med...

En nyfiken Smilla som inte vill gå hem... 

Det var så härligt i skogen idag, fåglarna kvittrade och solen sken mellan träden. En perfekt vårkväll att ta en långpromiss med matte i skogen. Aahhh, endast husse saknas denna kväll.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.