Äventyrshunden Diesel

fredag 18 april 2014

Hotelltestarpatrullen Fredriksborg

Japp, då är vi på't igen. Matte och jag testar Fredriksborg hotell och restaurang, precis över sundet från där jag bor. Vi hänger här för matte ska skriva ett reportage om dem, så då passar jag på att hänga med och utvärdera.

Vackert läge

Fantastisk utsikt från rummet mot havet och förbipasserande båtar.

Spanarläge.

Utsökt inredning i samma färgskala som mig.

Ser ni att mattan matchar mig?Fantastiska sängar! Ett litet minus dock för att det inte var något hundigt alls på rummet som välkomnade mig. Bara människogodis. Men vatten- och matskålen, som matte visserligen fick hämta själv i köket, var i jättevackert porslin. Så där fick de plus iallafall. 


Gudomligt sköna sängar med enormt fluffiga täcken!


Plus för att jag fick hänga i lobbyn när matte åt på restaurangen, då hade jag nämligen utsikt över henne. 
Allt som allt, mycket väl godkänt! Och skinkan som matte snodde med sig på frukosten till mig var helt suverän! Värt att vara med i white guide!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.