Äventyrshunden Diesel

lördag 26 april 2014

Gryningsäventyr på Roslagsleden

Ojojoj, vad tidigt vi skulle upp i morse. Fattade inte alls varför det skulle vara nödvändigt förrän matte viskade att det vankades äventyr. Då studsade jag upp med framtassarna före!

Vi mötte upp Sandra (min hundvakt) och sen tog vi en lååång härlig morgonvandring på Roslagsleden (ni vet leden som matte, husse och jag skrivit en guidebok om). Sandra hade aldrig gått på den, så jag visade några riktiga smultronställen. Jag tror Sandra gillade Roslagsleden!

Vi avslutade med jättelååång brunch på Såstaholm. Matte och Sandra åt så de nästan sprack, medan jag låg och jäste i solen på verandan. Jag fick smaka leverpastej och kände mig extremt nöjd med dagen efter det.

God morgon! 

Sjönära vandring på Roslagsleden

Hitåt eller? 

Har du något gott till mig? 

Myspaus med Sandra vid Fjäturen. 

Jässtund på Såstaholm veranda.
Ligger och reflekterar över morgonens vandring... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.