Äventyrshunden Diesel

måndag 24 mars 2014

Hotelltestarpatrullen del 5

Jag börjar nästan undra om matte har gett upp vårt tältande på äventyren numera för vi tog in på hotell igen! Ett hotell som matte har bott på mycket med sin familj när hon var liten valp. Hotellet i Storhogna. Det var också här som hon lärde sig att åka skidor och uppskatta fjällen.
Här finns mycket nostalgi för min matte och vi ska bara vara här och njuta, mysa och gosa av allt som fjällvärlden har att erbjuda i slutet på mars.

Matte var jätteglad när vi checkade in för vi fick just det rummet som hon brukade bo i när hon var hör för typ 25 år sedan. Nummer 12. Korridoren såg likadan ut som den alltid gjort, men rummet var omgjort. Det luktade likadant på hotellet som förr, sa matte. Jag gick längs tegelväggen med nosen och försökte förstå vad för doft det var hon pratade om.

Jag måste säga att jag inte är helt nöjd med hundservicen på hotellet. Okej, jag fick ett fint täcke som jag kunde bädda runt med och slagga på, men hundskålen var av tråkig plast och inte fanns det något hundgodis på rummet när jag kom. Underkänt på den fronten.Men något som däremot får godkänt är sängarna. Suuupersköna!

Kudde=bra! 

Säng=bra! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.