Äventyrshunden Diesel

torsdag 6 mars 2014

Hos frisören

Matte höll på att skrämma livet ur mig när vi var på frisersalongen i morse.
När vi klev in innanför dörrarna så sa hon att det var jag som skulle friseras! Hjälp!
Min päls är min stolthet!
Men som tur var så skojade hon bara. Det var hon som skulle klippa sig. Puh....Jag rävsov på golvet medan mattes blonda hårsvall blev betydligt kortare. Ett tag funderade jag på om jag skulle spara hennes hår, precis som hon gör med mitt när hon borstar mig. Matte påstår att hon ska lära sig att tova (tror det heter så?) och göra garn av mitt hundhår... Jag kanske skulle göra en hårboll av hennes och ha att leka med?!?

Efter klippningen tog vi en supermysig morgonpromenad i ett soligt och folktomt Waxholm.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.